Toe aan 100% duurzame koffie op het werk?

Maak kennis met onze Duurzame Koffiehoek

Tijd voor zuivere koffie. Gewoon bij jou op kantoor.

Steeds meer organisaties hebben behoefte aan hoogwaardige en duurzame koffie op het werk. En zijn daarnaast op zoek naar manieren om hun duurzaamheidsfilosofie uit te dragen. Daarom heeft Van Duijnen de Duurzame Koffiehoek ontwikkeld: een volledig duurzame en mobiele koffievoorziening voor op kantoor. Met een trendy meubel, een energiezuinige koffieautomaat en alle toebehoren -van roerstaafjes tot bekertjes- inbegrepen. Simpel gezegd: wij regelen alles om jouw koffievoorziening 100% duurzaam in te richten.

Wil je dit unieke concept zelf ervaren? Neem dan contact met ons op en we gaan samen kijken naar de mogelijkheden voor een gratis proefplaatsing!

Kennismaken met de Duurzame Koffiehoek

De voordelen van duurzame koffie op het werk ook zelf ervaren? Meld je dan nu aan voor een gratis proefplaatsing en we introduceren de Duurzame Koffiehoek ook bij jou op kantoor.

Meld je aan voor een gratis proefplaatsing
Wat anderen zeggen
"Duurzaam ondernemerschap vinden wij belangrijk. Juist daarom hebben we gekozen voor de Duurzame Koffiehoek van Van Duijnen"
Kitty Kusters - Facilitair Manager, Woerden Marketing
"De Duurzame Koffiehoek was een mooie manier om de nieuwe koffievoorziening te introduceren. De filosofie en concept van het meubel sprak de medewerkers aan"
Elbert van den Bosch - Facilitair Manager, Oxfam Novib

De duurzame koffiehoek biedt de mogelijkheid om jouw duurzaamheidsfilosofie écht uit te dragen voor klanten en medewerkers. Op een plek waar alles samenkomt: de koffieautomaat!

Alle groene voordelen van de Duurzame Koffiehoek

  • 100% duurzame koffie bij jou op kantoor: van de koffieautomaat tot bekertjes.
  • Genieten van de lekkerste bonenkoffie met Max Havelaar keurmerk.
  • Een trendy vormgegeven koffiemeubel; volledig duurzaam vervaardigd i.s.m. Tomin Groep.
  • Je ondersteunt duurzame projecten zoals het GulaGula Food Forest program, Max Havelaar en Oxfam Novib.
  • Je geeft zichtbaar invulling aan duurzaamheid binnen je bedrijf.
  • Gegarandeerd 100% CO2 neutraal.
  • Volledige ontzorging: je profiteert tijdens de proef van ons Van Duijnen excellent service pakket.

Genieten van 100% duurzame koffie, het kan sneller dan je denkt!

Bij Van Duijnen geloven we dat je de voordelen van duurzame koffie op het werk gewoon zelf moet ervaren. Tijdens onze kennismakingsactie plaatsen we daarom de Duurzame Koffiehoek een week op proef in jouw organisatie. Meubel, automaat en alle toebehoren worden door ons volledig geregeld. Geheel vrijblijvend natuurlijk om de voordelen van duurzame koffie zelf te kunnen ervaren.

Profiteren van onze kennismakingsactie en de duurzame koffiehoek één week op proef ervaren? Neem dan contact op met jouw accountmanager binnen Van Duijnen of meld je direct aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Goed om te weten: actievoorwaarden

Om de Duurzame Koffieproef soepel te laten verlopen hebben we een aantal actievoorwaarden opgesteld. Lees ze goed door zodat jij samen met collega’s binnenkort ook kan genieten van 100% duurzame koffie op het werk.

Bekijk de actievoorwaarden

Overtuigd van de voordelen van de Duurzame Koffiehoek?

Deelnemen aan onze kennismakingsactie is heel eenvoudig. Klink op de link en we komen bij je langs voor een afspraak zodat ook jij profiteert van de voordelen van duurzame koffie op het werk.

Klik hier en meld jouw organisatie aan!