Ook heerlijke koffie op de zaak?

Onze 5 M’s zijn
de succes-factoren
voor heerlijke koffie!

Koffietip #1: Let op de Melange

  • Koffiebonen zijn voor een groot deel bepalend voor de smaak van je kop koffie: Arabica (volle smaak, verfijnde geur, minder cafeïne) of Robusta (krachtiger, voller van bittere smaak, meer caffeïne). Bij Van Duijnen heb je keuze uit meerdere blends voor verschillende ideale smaken.

 

Koffietip #2: Let op de Maling

  • De juiste maalafstelling van een espressomachine is van cruciaal belang voor een goede kop koffie (snelheid van de koffiedoorloop = extractie vanuit de bonen). Voor een optimale smaak geeft het vers malen tijdens gebruik het beste resultaat.

 

Koffietip #3: Zorg voor de juiste Machine

  • Een goede koffiemachine is meer dan alleen de kwaliteit van de losse componenten. Voor echte koffiebeleving moet de juiste machine op de juiste plek staan. Daarbij moet rekening worden gehouden met aspecten als de gewenste snelheid, het gebruiksgemak en de grootte van het bedrijf. 

 

Koffietip #4: Meneer van Duijnen

  • Ervaring en technische kennis bepalen uiteindelijk ook hoe goed jouw kopje koffie wordt. Want hoe meer kennis van zaken (koffie in dit geval), hoe lekkerder de koffie zal smaken. Bij Van Duijnen hebben wij meer dan 75 jaar ervaring en beschikken wij over koffiespecialisten met passie voor het vak.

 

Koffietip #5:  Let op Maintenance

  • Om de smaak van elk getapt kopje koffie optimaal te houden is ook goed onderhoud noodzakelijk. Ons serviceteam staat bekend om het persoonlijke contact en de snelle hulp. De koffie-technici van Van Duijnen reizen door het hele land om koffiemachines te onderhouden en eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen. 

Ook heerlijke, duurzame koffie?

Meld je aan voor onze gratis kennismakingsactie en Meneer Van Duijnen geeft vrijblijvend advies en kijkt hoe hij de koffie bij jouw organisatie kan verbeteren!
Wat anderen zeggen
“Onze medewerkers willen het geluid horen van gemalen koffiebonen. Dan weten ze dat het vers is.”
Wouter Jongerius - Zorg en Zekerheid
“Van Duijnen denkt echt goed met ons mee, dat vinden wij belangrijk bij de keuze van een koffieleverancier”
Karin van Ooi - Mazars
"We hebben een aantal jaren geleden een koffieproeverij gedaan. Daar kwam Van Duijnen gewoon als beste uit."
Lex Moerke - Ziekenhuis Nij Smellinghe
"Een monteur met kennis van zaken komt regelmatig bij ons langs om de koffiemachines een goede onderhoudsbeurt te geven"
Astrid van Kleef - Facilitair Manager, Interxion
"Volledige ontzorging, dat is Meneer Van Duijnen voor ons"
Robin Vermeulen - Construction Manager, Decathlon
"De koffieautomaten zijn in topconditie en er is één aanspreekpunt"
Thea Oliedam - Office Manager, Syncasso

Ook heerlijke koffie bij jou op kantoor?

Je ziet het, een goede kop koffie is sneller opgedronken dan gezet. Gelukkig kun je veel keuzes overlaten aan onze koffiekenners. Zij adviseren grote en kleine ondernemingen in de beste koffiekeuze. Ook als je niets hebt goed te maken, maar je werkdag gewoon goed wilt beginnen. Bij Van Duijnen weten we wat goede koffie is, en wat daar allemaal bij komt kijken.