Bedankt voor je interesse in de Duurzame Koffiehoek! Om jouw deelname aan de gratis proefplaatsing zo goed mogelijk te kunnen verwerken gelden er een aantal actievoorwaarden.

Voor de Duurzame Koffieproef gelden de volgende actiewoorden:

– De actie ‘gratis proefplaatsing’ loopt maximaal één week en vindt plaats gedurende de looptijd van de campagne van maandag 16 oktober 2017 t/m maandag 15 januari 2018. Gedurende deze week kun je kosteloos kennismaken met de Duurzame Koffiehoek bij jou op kantoor.

– Door te deel te nemen aan de proefplaatsing geef je Van Duijnen toestemming voor het plaatsen van een duurzaam koffiemeubel, inclusief één Dorado Espressoautomaat met toebehoren in de organisatie.

– In overleg wordt gekeken naar de locatie voor het meubel en wordt eventueel de huidige koffievoorziening verplaatst of (tijdelijk) uitgeschakeld.

– Door middel van een tablet wordt aan medewerkers in de organisatie feedback gevraagd met betrekking tot de Duurzame Koffiehoek. Hiervoor ontvangt Van Duijnen toegang tot het wifinetwerk op locatie. Van Duijnen verwerkt de gegeven antwoorden anoniem om zo de meningen omtrent de Duurzame Koffiehoek inzichtelijk te krijgen.

– Samen met de deelnemende organisatie communiceert Van Duijnen actief over de proefplaatsing. Bijvoorbeeld via Intranet en sociale media wordt hier actief aandacht aan besteed.

– Voor deelname aan de actie dient het deelname formulier voorzien van handtekening worden afgegeven aan de accountmanager of per mail verzonden worden naar [email protected].

– Na afloop van de proefplaatsing volgt automatisch een evaluatiegesprek. Hierin wordt gekeken naar de mogelijkheden om de koffievoorziening verder duurzaam in te richten. Ook ontvangen deelnemers een uitnodiging voor een duurzaamheidsevenement dat door Van Duijnen wordt georganiseerd in 2018.

– In overleg met onze afdeling Planning worden de plaatsingsdata waarop de Duurzame Koffiehoek op proef wordt geplaatst afgestemd. Hierin proberen we uiteraard zoveel mogelijk rekening te houden met wensen vanuit de organisatie.

 

Meld je nu direct aan voor de Duurzame Koffieproef!

Aanmeldformulier Duurzame Koffiehoek