Koffienieuws

Geluk in een kopje

Ik wil artikelen lezen die over gaan
Duurzaamheid Vakmanschap

Hollands drinkwater: Om trots op te zijn!

We staan er misschien niet iedere dag bij stil, maar drinkwater van hoge kwaliteit verbetert de smaakbeleving van jouw koffie, thee en water. Daarom zijn wij zo blij met ons Nederlandse drinkwater!

Vakmanschap

De zetmethoden bij Van Duijnen

Bij de keuze voor een koffieautomaat op het werk gaat het al snel over zetmethoden. Door de juiste zetmethode te kiezen geniet je dagelijks met plezier van je heerlijke kop koffie.

Klantverhalen

Manutan: “Hoe wij 220 interne klanten tevreden houden”

“Omdat we best veel over ons heen hebben gekregen over de smaak van de koffie in het verleden, is het heel fijn dat iedereen nu zo enthousiast is”. Sandra Hoefakkers van Manutan over het verhogen van medewerkerstevredenheid door goede koffie.

Vakmanschap

Arabica vs Robusta koffie: de invloed op smaak

Er zijn veel factoren die de smaak van koffie beïnvloeden. Wij hebben het vaak over de 5 M’s. Een van die M’s is Melange. De melange tussen Arabica en Robusta bonen bepaalt voor een belangrijk deel de smaakmogelijkheden van koffie. De andere 4 M’s bepalen of je de optimale smaak uit de melange haalt.

Vakmanschap

Kijkje achter de schermen: Customer Care

Nikita Vlaskamp werkt bij Van Duijnen op de afdeling Customer Care. Zij vertelt graag hoe Customer Care er voor zorgt dat jij altijd koffie hebt.