Geluk in een kopje
Vroeger dronken we koffie op kantoor. Tegenwoordig willen we het veel meer beleven. Deze trends vanuit de horeca zien we steeds meer terug komen op de werkvloer.
Vroeger dronken we koffie op kantoor. Tegenwoordig willen we het veel meer beleven. Deze trends vanuit de horeca zien we steeds meer terug komen op de werkvloer.
We staan er misschien niet iedere dag bij stil, maar drinkwater van hoge kwaliteit verbetert de smaakbeleving van jouw koffie, thee en water. Daarom zijn wij zo blij met ons Nederlandse drinkwater!
Bij de keuze voor een koffieautomaat op het werk gaat het al snel over zetmethoden. Door de juiste zetmethode te kiezen geniet je dagelijks met plezier van je heerlijke kop koffie.
“Omdat we best veel over ons heen hebben gekregen over de smaak van de koffie in het verleden, is het heel fijn dat iedereen nu zo enthousiast is”. Sandra Hoefakkers van Manutan over het verhogen van medewerkerstevredenheid door goede koffie.
Er zijn veel factoren die de smaak van koffie beïnvloeden. Wij hebben het vaak over de 5 M’s. Een van die M’s is Melange. De melange tussen Arabica en Robusta bonen bepaalt voor een belangrijk deel de smaakmogelijkheden van koffie. De andere 4 M’s bepalen of je de optimale smaak uit de melange haalt.
Nikita Vlaskamp werkt bij Van Duijnen op de afdeling Customer Care. Zij vertelt graag hoe Customer Care er voor zorgt dat jij altijd koffie hebt.