Ik wil artikelen lezen die over gaan
Vakmanschap

Koffie cuppen kan jij ook!

Koffie ‘cuppen’ is het proeven en beoordelen van koffie volgens een vast proces met als doel de smaak van de koffie te beleven en de kwaliteit van de koffie te bepalen. Met een paar eenvoudige tips kan jij dat ook! Maar dan zonder de ingewikkelde technieken.

Vakmanschap Koffienieuws

Zullen we je een (thee)lesje leren?

Er zijn veel verschillende theesoorten op de markt. Wij hebben voor jou een kort overzicht gemaakt met de grootste verschillen in productieproces, smaakbeleving en de juiste temperatuur van het theewater. Zodat jij de lekkerste thee kunt zetten.

Koffienieuws

Geluk in een kopje

Vroeger dronken we koffie op kantoor. Tegenwoordig willen we het veel meer beleven. Deze trends vanuit de horeca zien we steeds meer terug komen op de werkvloer.

Duurzaamheid Vakmanschap

Hollands drinkwater: Om trots op te zijn!

We staan er misschien niet iedere dag bij stil, maar drinkwater van hoge kwaliteit verbetert de smaakbeleving van jouw koffie, thee en water. Daarom zijn wij zo blij met ons Nederlandse drinkwater!

Vakmanschap

De zetmethoden bij Van Duijnen

Bij de keuze voor een koffieautomaat op het werk gaat het al snel over zetmethoden. Door de juiste zetmethode te kiezen geniet je dagelijks met plezier van je heerlijke kop koffie.

Klantverhalen

Manutan: “Hoe wij 220 interne klanten tevreden houden”

“Omdat we best veel over ons heen hebben gekregen over de smaak van de koffie in het verleden, is het heel fijn dat iedereen nu zo enthousiast is”. Sandra Hoefakkers van Manutan over het verhogen van medewerkerstevredenheid door goede koffie.