Duurzaamheid

Natuur & Milieu lovend over ‘Het nieuwe rijden’ bij Van Duijnen

Het slimme fleetmanagementsysteem waarmee Van Duijnen sinds begin 2016 haar medewerkers laat rondrijden, valt ook in de smaak bij de stichting Natuur & Milieu.

En dat is begrijpelijk als je weet dat we binnen Van Duijnen in de eerste helft van het jaar zo’n 17 procent minder brandstof gebruikten.

In het artikel op de website van Natuur & Milieu lees je hoe Van Duijnen ervoor zorgt dat er zo efficiënt en veilig mogelijk wordt gereden. Onze medewerkers zijn de hele dag op de weg, van en naar klanten door heel Nederland. Er worden flink wat kilometers gereden. Na de introductie van het fleetmanagementsysteem van TomTom Telematics wordt er niet alleen op brandstof bespaard, het blijkt ook goed voor de portemonnee en voor het milieu. En – last but not least – voor de teambuilding binnen ons bedrijf. Hoe dat in z’n werk gaat? Dat lees je in het volledige artikel op natuurenmilieu.nl.

Van Duijnen & duurzaamheid

Wist je trouwens dat Van Duijnen Koffie nog veel meer doet op het gebied van duurzaamheid? Zo hebben we de Duurzame Koffiehoek ontwikkeld en is onze koffie CO2 neutraal gebrand. Wil je ook een bijdrage leveren aan een duurzame werkomgeving? Daar kan Van Duijnen Koffie je bij helpen. Neem gerust even contact met ons op voor een afspraak.

“We vinden het belangrijk dat onze mensen hun werk goed doen. Dus zorgen we voor goede koffie.”
Elke dag de lekkerste koffie, maar hìer zijn wij het meest trots op…