Tijd voor de moderne koffiehoek op het werk!

VRAAG PAKKET AAN

Maak kennis met de moderne koffiehoek

De koffieautomaat neemt bij veel bedrijven een belangrijke plek in. Het is een ontmoetingsplaats om bij te praten met collega’s, even te ontspannen na het halen van een deadline of juist de espresso die je ‘s ochtends vroeg op gang helpt. Bij Van Duijnen zien we ook dat medewerkers steeds vaker hoge eisen stellen aan een (nieuwe) koffievoorziening. We zijn verwend met luxe latte’s, bonenkoffie en verse muntthee en willen dit ook terugzien op kantoor. Wist je dat er zelfs bedrijven zijn die hun eigen barista’s inhuren! Als eerste koffieleverancier in Nederland introduceert Van Duijnen daarom de Moderne koffiehoek! Dat betekent koffie, thee én waterautomaten op kantoor compleet met toebehoren en accessoires. Zo laat je jouw collega’s kennismaken met getapte dranken op het werk en is er voor ieder wat wils.

Profiteer nu tijdelijk van onze actie!

Ben je toe aan een nieuwe koffievoorziening en wil je ook meteen de praktische Borg & Overström B4 waterautomaat op kantoor zodat je heerlijk koud, bruisend of heet water voor thee kan drinken? Of de stoere KRNWTR? Profiteer dan nu van onze OP = OP zomeractie. bij aanschaf van een Van Duijnen koffieautomaat ontvang je nu tijdelijk een gratis waterpakket of 2000 bekers wanneer je ook kiest voor een waterautomaat.

Actievoorwaarden

  • Deze actie is alleen geldig bij afname van een Van Duijnen koffieautomaat in combinatie met een waterautomaat.
  • Waterpakket van €100 of 2000 gratis bekers.
  • De actie loopt zo lang de voorraad strekt.
  • Deze actie geldt voor maximaal 1 per klant.
  • Aanmelden voor deze actie? Vul het formulier in onderaan de pagina of neem contact op via je accountmanager. Bel je liever naar ons kantoor? Dan kan natuurlijk ook via 036 – 538 78 21. We helpen je graag!